Láska

Láska

Anotace: opět pár veršů o lásce, snad se vám bude líbit

Sbírka: Ani jeden z nás

Láska žhavá jako oheň, co v krbu praská

Láska něžná jako květina, co v parku rozkvétá

Láska temná jako noční obloha, co je zatažená

Láska průzračná jako čistá voda, co řekou protéká


Láska zakletá jako čas, co se těžko získává

Láska ztracená jako věčnost, co se těžko nalézá

Láska zamčená v kleci, co se těžko odmyká

Láska pevná jako skála, co se nikdy nezřítí


Láska hravá jako oblíbená hračka, co se nikdy neomrzí

Láska záhadná jako křížovka, co se nikdy nerozluští

Láska mocná jako čarodějka, co každého okouzlí

Láska kouzelná jako flétna, co v našich srdcích jako hudba zní


Láska přitažlivá jako žena, které se těžko odolává

Láska trpělivá jako růže, která pomalu rozkvétá

Láska není pouhý sen, lásku prožíváme každý den


Nestačí jen slova rozdávat, lásku musíš žitím dokázat

Láska nám v srdci zůstává a nikdy nepřestává

Láska je vznešený cit, bez kterého nelze žít


Autor Misha, 23.08.2016
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čeština má hodně sloves a všechny úplně všechny se vejdou do lásky. Neboj. Člověk má dar, že milovat může ikdyž není milován. To milovat, se dostaví potom. Fajne.

23.08.2016 10:35:54 | VEDz RVAHEs

Děkuji za krásná slova. Píšu, co cítím a jak to cítím. Tahle báseň byla napsaná během půlhodiny. Jsem ráda, že se líbí.

23.08.2016 23:51:50 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí