Láska ukrytá

Láska ukrytá

Anotace: ...

Láska ukrytá

 

….ve svitu měsíce, i slunci, když po obloze pluje,

láska ukrytá

….ve vánku,co chladí, vichru, co krajinou si duje.

 

Láska ukrytá

….v růži, co z poupěte se rodí,

láska ukrytá

…. v milencích, co za ruce se vodí.

 

Láska ukrytá

…. v polibcích, co zdají se být letmé,

láska ukrytá

…. v holubici sivé, co z teplých dlaní vzlétne.

 

Láska ukrytá

…. v louce rozkvetlé, v tónech zpívající říčky,

láska ukrytá

….v doteku, v plamínku vonné svíčky. 

 

Láska ukrytá

…. pod víčky  a v nekonečném snění,

láska odkrytá

…. naplní a černou v bílou změní.

Autor Dreamy, 23.08.2016
Přečteno 522x
Tipy 11
Poslední tipující: Krahujec, mirecek, Jin&Jang, jitka.svobodova, Kubíno
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně jsi to zveršovala, každý řádek

26.08.2016 20:58:02 | jitka.svobodova

Krásné

24.08.2016 10:49:06 | klaun

Díky, jsem ráda, že se líbí..:-)

24.08.2016 10:59:04 | Dreamy

Láska ukrytá bývá nejsilnější
láska ukrytá ta nás neukonejší...

23.08.2016 21:05:07 | Kichot

....láska....:-)

24.08.2016 09:43:59 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí