Pro mě

Pro mě

Anotace: co pro mě znamená můj milovaný...

Sbírka: Ani jeden z nás

Pro mě jsi nekonečnou pouští, kde nikde nezačíná

Pro mě jsi nekonečným snem, kde nikde nekončí

Pro mě jsi zakletý v čase, kde se mi ztrácíš

Pro mě jsi nedostupný cíl, kam nikdy nedosáhnu


Pro mě jsi milý sen, co si každou noc zdát nechám

Pro mě jsi tajemnou hádankou, kterou nikdy nerozluštím

Pro mě jsi krásnou pohádkou, kterou nikdy nedokončím

Pro mě jsi tajnou láskou, kterou ve svém srdci navždy uchovám


Pro mě jsi vysněným princem, který mě z mého zámku vysvobodí

Pro mě jsi tajemným cizincem, který mě se svým domovem seznámí

Pro mě jsi svůdným kovbojem, který svým lasem moje srdce chytí

Pro mě jsi udatným rytířem, který mě vždycky ochrání


Pro mě jsi hrdina, co se nikdy nevzdává

Pro mě jsi badatel, co mě od shora dolů zkoumá

Pro mě jsi dobyvatel, co mě jako hrad dobývá

Pro mě jsi pomocník, co mi v nouzi pomáhá


Pro mě jsi rádce, co mi vždycky dobrou radu dává

Pro mě jsi zachránce, co mě neustále zachranuje

Pro mě jsi cestovatel, co za mnou rád cestuje

Pro mě jsi bojovník, co o mně bojuje


Pro mě jsi něžným pohlazením, co mě chladnou nikdy nenechá

Pro mě jsi sladkým pokušením, kterému se těžko odolává

Autor Misha, 24.08.2016
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí