Říkej mi

Říkej mi

Anotace: ...člověk by si přál tolik toho slyšet....

Jsi slza v oku mém,
sen co není snem.

/říkej mi/

Sladký polibek z lásky,
jsi jako moudré vrásky.

/říkej mi/

Pohlazení uprostřed noci,
princezny existují,tak přeci.

/říkej mi/

Jsi růže mezi trním,
jsem snad blázen,když to tvrdím?

/říkej mi a já to polibkem stvrdím/
Autor Haydée, 11.02.2007
Přečteno 697x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... kdo by nechtěl slýchat taková slůvka ;-)

11.02.2007 19:23:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí