Nemáš zdání

Nemáš zdání

Anotace: opět jedno z mých dílek, snad se bude líbit

Sbírka: Ani jeden z nás

Ze své lásky k tobě se vyznávám,

ke svým citům k tobě se přiznávám.

Lehce se ti odevzdávám, 

těžce ti odolávám.


Ty, nemáš zdání, co všechno zkouším,

abych obměkčila tvé chladné srdce.

Ty, nemáš zdání o tom, co všechno vydržím.

Ty, nemáš zdání o tom, co všechno překonávám.


Ty, nemáš zdání o tom, co všechnu zvládám.

Ty, nemáš zdání o tom, co k tobě cítím.

Ty, nemáš zdání, jak mě to k tobě táhne.

Ty, nemáš zdání, jak moc mě to k tobě přitahuje.


Ty, nemáš zdání, jakou to sílu má.

Ty, nemáš zdání, jaké hříšné myšlenky ve mně probouzíš.

Ty, nemáš zdání, jaký vzácný poklad se ve mně ukrývá.



 

Autor Misha, 25.08.2016
Přečteno 482x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskutečně nádherné...

22.02.2019 12:31:38 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

děkuji Ti

23.02.2019 15:34:09 | Misha

:* :-* :-* :333333 :* :_)

28.03.2019 20:12:59 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

:-)

29.03.2019 06:30:58 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí