Krása milování

Krása milování

Anotace: Milovati někoho nádherné je, dozvěděti se, že lhal mi vše, roztříšní mé srdce v půl přerazit o ně...

Milovati někoho nádherné je,
dozvěděti se, že lhal mi vše,
roztříšní mé srdce v půl
přerazit o něj měla jsem hůl.

Jsi mi tak vzdálený,
už se mi vrať,
nebuť tak bezcitný,
nebo se strať.

Každý potřebuje cítiti lásku,
ne však ji držet na provázku.
Musí jíti o pouto silné,
které každému k srdci přilne.

Mýti tebou protkané myšlenky
a ty tvé oči jako poměnky,
to už navždy v hlavě budu mít
a bez tebe již nadále nechci žít.
Autor Lubinla96, 27.08.2016
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Johnny 96
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné verše.

27.08.2016 21:47:35 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí