Znám

Znám

Anotace: Znám jednoho muže...

Sbírka: Ani jeden z nás

Znám jednoho muže,

o kterém se mi každou noc zdá.

Překrásné oči i úsměv má,

možná, že právě ted slyší tahle slova,

možná, že už ví, že je to on.


Znám jednoho muže,

který přede mnou svoje city ukrývá.

Znám jednoho muže, 

který přede mnou utíká.

Znám jednoho muže,

který se přede mnou schovává.


Znám jednoho muže,

který jisté kouzlo v sobě skrývá.

Znám jednoho muže,

který mě pohledem vyzývá,

at jdu k němu blíž.


Znám jednoho muže,

o kterém snít smím,

to jediné mi zbývá.. 


 


Autor Misha, 27.08.2016
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jůůů to voní láskou,vášní a touhou

28.08.2016 04:20:14 | klaun

to taky doufám, že to nebude beznadějné. Děkuju za pěkný komentář

28.08.2016 15:09:46 | Misha

Vůně je to krásná a velmi návyková, snad nebude beznadějná...

28.08.2016 14:06:18 | Dreamy

děkuju. jsem ráda, že se líbí

28.08.2016 13:16:13 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí