Zamilovaný

Zamilovaný

Anotace: Vyznání lásky.

Když si po vodě pluji,
myslím na tebe lásko má.
Kytici ti vždy donesu,
jsi moje jediná.

Mám v sobě velký žal když jsem tu,
a ne s tebou.
Chci tě vidět lásko, chci tě mít.
Musíš mi věřit že bez tebe nemůžu žít.
Autor Adelheid, 01.09.2016
Přečteno 491x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí