Patolog

Patolog

Anotace: Oddaný lékař...

Chtěla otevřít mi své srdce vroucí
Avšak síla dechberoucí
Oddálila její tělo
Její mysl
I oči

Nyní již je chladnou děvou
Teď tančí sama – již ne ve dvou
Ani se mnou
Ani s jiným
Ani sama

Já chtěl zašít její rány
Já chtěl odhánět hladové vrány
A novou krev jí nabízel
Nové oči
Vše

Nezabraly dlouhé prosby
Ani sliby, ani hrozby
Měla oči zavřené
Nedýchala
Spala

Nemohl jsem vzbudit ji
Dodnes toho lituji
Spala tiše
Jako nic
Tiše

V zádech měla ránu sečnou
Co teď počít s mrtvou slečnou?
Pohřbít spěšně?
Prodat?
Nebo

Autor Ravena Lupus, 02.09.2016
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Philogyny1, Misha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je nějaká jiná...

02.09.2016 22:42:55 | Philogyny1

Jak jiná? :o

02.09.2016 23:20:20 | Ravena Lupus

Hmmm...

02.09.2016 21:02:41 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí