zklamání

zklamání

Anotace: ...

Nejdříve říkáš jak mě miluješ
Říkáš mi to každý den
Můj život je jako sen
A v zápětí na to mě nechceš
Nejdříve o mě sníš
Naději mi dáš
Jestli miluji tě se ptáš
A pak mě ničíš
Nejdříve jsem pro tebe vším
Chceš se mnou být
Mou cestou jít
A pak jsem pouhý špinavý dým
A já se tě teď ptám
Jestli je to má vina
Jestli jsem špína
Jestli zůstanu sám
Už nevím co dělat
Co dělám špatně
Jdu na to moc kvapně
Mám se na jinou cestou vydat
Jsem takový že děkuji
Za každou chvíli co jsem s tebou byl
Za každou chvíli co jsem o tobě snil
Teď jestli přežiji se strachuji
S bohem
Autor Mirusek, 11.02.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí