Marně čekám

Marně čekám

Anotace: jedna z mých prvních básní, čekání na návrat milého

Sbírka: Ani jeden z nás

Neznám tvou tvář,

vypadáš jako lhář.

Víš, co já nevím,

v tobě se těžko vyznávám.


Přede mnou nic neskrývej,

s mými city si nezahrávej.

Nevíš, co já vím,

v mých očích už číst neumíš.


Marně čekám, kdy se objevíš,

u mých dveřích zazvoníš.

Ty se nevracíš, marně doufám,

že se jednou vrátíš.


Pohledem mě svlékáš,

mým pohledům s očí do očí se vyhýbáš.

Marně čekám, kdy se objevíš,

ty stále nepřicházíš.

Marně doufám,

že se jednou vrátíš.


Marné je mé volání

Autor Misha, 03.09.2016
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí