Vlastní vinou

Vlastní vinou

Anotace: když mě opustila moje první láska

Sbírka: Ani jeden z nás

Tvou cestu k té mé zavírám,

odešel´s bez slůvka vysvětlení,

odešel´s bez slůvka rozloučení.


Vlastní vinou se nedozvíš,

jak ráda tě mám.

Vlastní vinou se nedozvíš,

že tě nedokážu ze svýho srdce dostat ven.

Vlastní vinou se nedozvíš,

že tě nevymažu ze svý hlavy.


V duši nemám klid,

výčitky svědomí stále mám.

Mé myšlenky se mísí,

mé myšlenky k tobě stále bloudí.

Autor Misha, 04.09.2016
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí