Věřím

Věřím

Anotace: ...

Kdykoli mi fouká vítr do zad a rozlétají se mi vlasy všude okolo obličeje,

vím, že nade mnou jsi a chráníš mě.

Miluješ nás, dáváš nám sílu překonat překážky,

chceš abychom byli silnější.


Plníš mi přání, někdy i nemile, ale určitě k tomu máš důvod.

Někdy nerozumím té cestě po které jdu,

ale je to svoboda konečně nechtít odpověď.

věřím v to, že vše má svůj důvod, který se v pozitivní promění po určitém čase.

Vím že pro mě chceš jen to nejlepší.
Ty jsi ve mě, jsi ve větru, jsi ve vodě.

Děkuji.
Autor Taya, 04.09.2016
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré no, ale není to o muži, ale o bohu... Cha

04.09.2016 21:02:48 | Taya

Tak nějak mi to připadá, že sama sebe "ukecáváš" že muž je ti oporou. Také se mi stalo, že jsem víc cítil než rozuměl. A na špatné zprávy je vždycky čas.

04.09.2016 20:58:15 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí