Chci být tvůj strážný anděl

Chci být tvůj strážný anděl

Anotace: ...

Sbírka: Ani jeden z nás

 Topím se v tvých hnědých očích,

až se mi z toho hlava točí.

Srdce mi prudce buší,

asi něco tuší.

 

Chci být tvůj vysněný sen

a s tebou ho prožívat každý den.

 

Chci s tebou trávit každou hodinu

Chci s tebou trávit každou minutu

Chci s tebou trávit každou sekundu

Chci s tebou trávit každou vteřinu

 

Chci být tvým strážným andělem,

co ti splní každé přání.

Chci být tvým stráżným andělem,

co tě tajně brání před nepřítelem.

Chci být tvým strážným andělem,

co tě tajně chrání před nebezpečím.

Chci být tvým strážným andělem,

který tě před vším zachrání.

 

Chci být tvým strážným andělem,

který na tebe dohlíží.

Chci být tvým strážným andělem,

co každý tvůj krok hlídá.

 

Chci se vedle tebe každý ráno probouzet

Chci vedle tebe každou noc usínat

Chci ve tvé náruči jako oheň plát

Chci, abys mi ukázal svou cestu,

ve svém známém gestu.

Autor Misha, 05.09.2016
Přečteno 553x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to napěchované až k zbláznění.

05.09.2016 14:00:53 | VEDz RVAHEs

jsem ráda, že se vám líbí, píšu o svých citech a o tom, co prožívám

05.09.2016 17:56:37 | Misha

To je přenádherné .-)

05.09.2016 12:39:41 | Tvořilka Lenka

děkuji za milý komentář, který mě potěšil a jsem ráda, že se moje dílko líbí

05.09.2016 17:54:55 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí