Dál s tim, jsem stín pro ní za zdí

Dál s tim, jsem stín pro ní za zdí

Anotace: Jsi pro mě jediná, i když láska fuk je ti má.

Jsi pro mě jediná,
i když láska fuk je ti má.
Zbejvá jen bědovat,
že mou lásku nechceš obětovat!
A kéž by ti na tom jen víc záleželo,
pak možná by mě to takhle nezaleželo,
Chci o tebe, jak pes hrát.
Na tebe s*át nejde. Bez rad na zvládnutí.
Jak sesadit věčnou útrapu z vládnutí,
cítit v hrudi schladnutí, záště slábnutí.
Asi jak přimět kyselost k sládnutí,
donutit tě mít ráda mě.
Kéž karma šanci na tebe dá mně!
Nevim, jak ti sdělit, že vás chci rozdělit,
vidět od sebe. A chuť zbít ho cepem.
Nevim, jak říct - miluju tě, věř, víc.
Bejt ti chci blíž. Je pro tebe prý vše.
Dík tobě zas věřim v lidi.
Když vidim tě, v moři vidin.
Sny mám, kde jsi má, povídáš si se mnou,
naše ruce mnou se, mou stáváš pohádkou kreslenou.
To je o tobě, o tom, jak mě tvý oči topěj, moří,
táhnou do pěn moří.
Jak próza, modelčina póza, dlouhá jejich hypnóza.
Tvý kouzlo mě kouslo. Modlím se, aby nevyklouzlo
z mých očí, jenž viděj tvůj smích bílý jak sních,
vždy pohled můj sní, se tak rád směju s ním,
když sním o tom - jediný smím.
Dál s tím - jsem stín pro ní za zdí.
Autor CORP, 07.09.2016
Přečteno 323x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem to dvakrát za sebou..Nádhera..Překrásné ... :_) ST.

07.09.2016 19:15:19 | Tvořilka Lenka

Děkuji moc

07.09.2016 19:21:06 | CORP

já děkuji že jste.. :-)

07.09.2016 22:13:42 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí