PseudoLáska

PseudoLáska

Anotace: ...

Pusu mi lásko dej,

jen se s ní neloudej.

Dobře na sebe dbej

a na všechny se směj.

 

Já jdu do své práce,

do očí jiných dam smát se.

Spolu jsme přeci jenom krátce

k tomu ještě tvých daní plátce.

 

Musím si užít s jinou než s tebou,

mám chuť na zrzku malou a jemnou.

Kdyby byla jiná nebudu se zlobit,

zkrátka jdu do parku ženský lovit.

 

Vycházet z domu ti nemůžu dovolit,

jenom finance můžou mnou povolit.

Doufám tedy, že se budeš mít krásně.

Tohle je totiž konec mezi námi a této básně.

 

 

 

Autor boneslash, 08.09.2016
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí