Novicka

Novicka

Anotace: Nechoď do kláštera.

Já znám dívku spanilou,
jen smutný šat jí halí
Oči modřejší než louka chrp
a rty, jenž modlitby šeptají

Tak svlékni, děvče, ten šedý háv,
to není přec barva lásky
Ty seprané džínsy ráda máš
a rty, co nejsou jen na otázky

Vím, že ránu v srdci máš,
ta zrada jisté tě pálí
Však mládí jenom jedno máš
je škoda, aby zmizelo ti v dáli

Tak vrať se a užívej života,
vždyť já tě mám moc rád
Zapomeň na toho divocha
a nenuť mě, se mnichem stát
Autor Psavec, 12.02.2007
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pekna jeptinda hihih , moc hezke.

12.02.2007 00:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí