Malíř

Malíř

Anotace: Příběh malíře

Malíř kreslí na plátno srdce,
však přemýšlí koho vlastně bude.
Sedí a tiše v hlavě rozmýšlí,
dal bych ho Karolínce.

Jeho ruka klepe se,
to nic, však jsou to jen deprese.
Přes všechno kreslí dál,
jeho chybou flek na srdci udělal.

Se slzami v očích srdce strhl,
do rozpáleného krbu ho vrhl.
Lituje toho moc,
nyní odbíjí půlnoc.

Sedí v křesle a celý se klepe,
snad jen zima po mě leze.
Smutně sklápí hlavu dolu,
ztratil jsem,
ztratil jsem její lásku.

S poslední cigaretou a sklenkou vína,
promítá se mu stále jeho vina.
Poslední nádech a výdech cítit byl,
umírá z lásky kterou již nedobyl.
Autor Dany123, 14.09.2016
Přečteno 497x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, za srdce beroucí... ST.

14.09.2016 18:40:49 | Tvořilka Lenka

Mockrát děkuji.

15.09.2016 22:55:18 | Dany123

Bravó, tragédie povedená, bravó

14.09.2016 18:32:53 | klaun

I vám také moc děkuji. Prostě pocity dělají své, někdy si říkám kde se to prostě bere.

15.09.2016 22:56:16 | Dany123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí