Mučíš, bejt jedem učíš

Mučíš, bejt jedem učíš

Anotace: Noční myšlenky

Daří se ti mě na*rat, hnát na zvrat.
Se tě nejde ptát, proč mě chceš deptat a trestat.
Nemám tenhle test rád.
Jen chceš mi teď ubližovat, nepřibližovat.
Oba na jinym boku, řeč v bloku,
jinýmu teď říkáš "brouku" -
cejtim v kostech,
v srdci jako vzdech.
Je náš vztah v nezvyklostech.
Mučíš, bejt jedem učíš,
cestu k tobě užíš.
Chceš mě dál - UŽ VÍŠ?!
Nejsme v pohodě,
však ti, co to brzo pohoděj.
Autor CORP, 16.09.2016
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí