Přízrak

Přízrak

Anotace: ...

Přízrakem kdysi byl
Přízrakem něžných chvil
Přízrakem potají
Balancí na kraji

Spoutanou neřestí
Patníkem na scestí
Jízdenkou za obzor
Přejezdem bez závor

Poslední otázkou, první odpovědí
Přízrakem potěchy, láskou bez zpovědí
Autor Jn.s, 12.02.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí