Když miluješ

Když miluješ

Anotace: ....

Svět na druhou stranu se točí,
a slunce na východě zapadá.
Jedině tak uvěřím že mi tě osud půjčí,
tak moc bláznivý mi to připadá.

Do očí mých se zlato podívej,
uvidíš to když podíváš se hlouběji.
Teď už jen chviličku nemrkej,
konečně vidíš odraz toho co miluji.
Autor Berka, 19.09.2016
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí