Lásky hodných holek

Lásky hodných holek

Anotace: jsou k pláči....

Jako holka malá,
které nestačí rozbít si koleno.
Asi jsem blbá.
A taky hluchá.
Jako to poleno!

Věnuji tobě vzpomínku s povzdechem.
Jaké to bylo
s tebou
mezi rozkošným nádechem.

Sama sobě drásat ránu.
Příznak duševní nemoci.
Chtěla jsem tě.
Nemůžu si pomoci.

A tisíckrát vím,
proč my dva spolu nebudem.
Býk prostě nehne s ohnivým osudem.
Ty střílíš hvězdy a pořád míjíš svůj cíl.

Jen tak na malou chvíli
jsi tady pro mě tehdy byl...

A srdce pláče,
těžko se z toho vzchopívá...
Umanutý býk, co na druhých ulpívá...
Jo, to jsem já.
Doprdele s mou nostalgickou náturou...
Tolikrát jsem slyšela:
"Buď potvorou!"

Neumím...
hodné holky vždycky stojí na konci.
Všichni se o nás perou
a většinou ...
jsou to pitomci.
Autor milenium, 19.09.2016
Přečteno 366x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, mkinka, JSJ, Jort, Frr, Iva Husárková, Ormissia, SimonaKarlova, Misha
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protiklady se prý přitahují tak mě napadá... co je asi protikladem k panně

20.09.2016 16:46:31 | klaun

Tak co třeba všechna ta vzdušná nestálá znamení neuznávající příliš pořádek a řád? ;)

21.09.2016 14:01:17 | milenium

To beru jako dobrou odpověď :-)

21.09.2016 16:57:20 | klaun

Nádherná báseň :) Krásně se mi četla :)

19.09.2016 23:15:01 | Ormissia

Děkuju :) Tohle plynulo samo.

20.09.2016 06:54:37 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí