Pohlazení srdce

Pohlazení srdce

Anotace: Má malá, maličká, v trávě sedící, tvé radostné očka na mě hledící, až do nitra duše dohlédnou ...

Má malá, maličká, v trávě sedící,
tvé radostné očka na mě hledící,
až do nitra duše dohlédnou
a pak do modře nebe pohlédnou.

Andělíčci sedící na nebi,
přihlížejí a ochraňují naše děti,
kéž takové krásy by byli viděny
a trápení v našich srdcích zmizeli.

Láska slovy vyjádřit se nedá,
mezi námi vytváří se pouta velmi pevná.
Vždy když tě vidím mé srdce začne býti,
neboť bez tvé přítomnosti bych už nemohla žíti.

Jsou to ty okamžiky lásky a krás,
je to to nejkrásnější co vznikne v nás.
Autor Lubinla96, 20.09.2016
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Misha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohokrát děkuji

20.09.2016 18:13:59 | Lubinla96

nebýt té zdi metal bych kotrmelce z radosti na tvým dílkem ještě teď:-)

20.09.2016 16:06:24 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí