Třetí oko Adamovo

Třetí oko Adamovo

Anotace: Vyhnání z Ráje a láska na Zemi.

Vnitřní zrak odkrývá příběh ten,
co v Edenu lidem život vzal,
kousnutí do jablka stačilo jen,
aby vyhnáním Bůh je potrestal.

Eva se stala novou zahradou,
tu Adam poslušně obdělává,
oko je Sluncem, tělo tmou,
dennodenně kus sebe jí dává.

Tak společně žijí jeden pro druhého,
jsou dvě strany jedné mince zlaté,
bez ní je nic a ona potřebuje jeho,
pojí je k sobě pouto svaté.
Autor Serja, 20.09.2016
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí