Krevní skupina

Krevní skupina

Anotace: Obrazy morálky zkažený, já nechci dveře zavřený mít, Zkouším cigára, pití, extáze, nenacházím klid, na terapiích si musím lhát,lhát, že rád se mám, klidně si mě vymaž, konvenční lásku nehledám..

 

Obrazy morálky zkažený já nechci dveře zavřený mít

Zkouším cigára, pití, extáze, nenacházím klid

Na terapiích musím lhát, lhát že rád se mám

Klidně si mě vymaž, konvenční lásku nehledám

 

Přemýšlím nad osudem, hraju si se smrtí

Jsme jen malé světlo,co tmou proletí?

Proletí, zasvítí a zhasne zas

Kolem nás někdo rozlévá ten chladný jas

 

Ona v sobě má tu moc

Spřízněná duše, co přišla mi na pomoc

Prý ze stejných hvězd

Na zem jsme spadly

Ona sejme všechnu moji rez, prý už navždy

 

Ona je má vzácná krevní skupina

Melancholik, co při líbání

rty na cár roztrhá

Ona mrazivou hloubku v sobě má

Vlny se lámou o skály, v úžasu nedýcháš

 

Ona je má zvláštní chemie

  chemie v touhách krystalické patologie

  Svůj monogram pod kůži ti vdechne

 Tak snadno, v úžasu nedýcháš

 

A když celý svět za okny usíná

Její okna svítí, její krev v tepnách mi vířit začíná

Ona do spánku šeptá slova o věčném souznění

Ona je královnou nespoutaných živlů a to nic nezmění

 

(Hanuš Šparlinek, 21.9.2016)

 

Autor Hanuš, 21.09.2016
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Misha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí