O labuti

O labuti

Anotace: Báseň o lásce k labuti ¨:)

Holka krásná jak bílá labuť
dívko teď se mnou navždy buď
tvá křídla se k nebi zvednou
na hladinu po chvilce dosednou

Spanilá labuť plave na jezeru
jako dívka loudá se po večeru
po jezeru lehounce si baletíš
ó labuti kam dnes poletíš ?

Dívka změní se na krásnou labuť
dle podoby svůj pocit nesuď
bílou labuť jak dívku milovat
jejich krása nemůže se však rovnat
Autor Petr27, 21.09.2016
Přečteno 1222x
Tipy 7
Poslední tipující: Barčík, jitka.svobodova, Fany, Misha, amazonik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jůů Krásné :)

12.01.2017 11:20:23 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí