Jen slůvko

Jen slůvko

Anotace: ...

Jen slůvko, slůvko, slůvko,
(ve větru šeptám)
pro tvé krásné ouško,
chtěla bys to vědět lásko???
(vždy když si před tebou klekám)
vždyť je to jen slůvko…
Autor Láďa, 12.02.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí