Syndrom Mončismu

Syndrom Mončismu

Anotace: ------------

Sbírka: Sto sonetů Mončí

Znovu jsem Tě viděl,
byla jsi tak blízko...

Je nebezpečné na Tebe koukat,
do Tvých lákavých záhybů,
Je nebezpečné se Tě dotýkat,
před Tebou snad není úkrytů...

Nemám v tom vůbec jasno,
přišla jsi z nebe?
nebo z pekla vylezla jsi sklepem?
Odkud pochází to Tvé nebezpečné krásno?

a proto...

Pokaždé když Tě vidím,
Tebe, nejsilnější drogu a něžnou pohromu
stále víc vím, že musím vypadnout... zmizím.
Být co nejdál od Tebe, ztratit se k jiným lidím
odstěhovat se, začít novou kapitolu, jinak nevyléčím syndrom Mončismu,
snad... snad... tím sebe od bolesti vyklidím...
Autor Don Darko, 22.09.2016
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí