Blízko

Blízko

Anotace: Jsem jí nejblíž, jak jí vůbec můžu být.

Držel jsem ji
v objetí svém
po prsa
v horké vodě leželi jsme.

Oči měla zavřené
aspoň si to myslím
hudbu spolu poslouchali jsme
z níž sálal pocit bezpečí
když v písni opakovalo se
„I feel so close to you right now.“

V takových chvílích
pocity jednoduché mám
„Miluji Tě“, v duchu jí zpívám
A ona to ví
ona to ví
lépe než já, zdá se mi.


Horko spojovalo náš pot
vzduch proplétal náš dech
světla zvýraznila naše těla
ležící
spící.

Držím její úžasnou figuru
mám ji na dosah
a nerozumím tomu.
Nemůžu uvěřit
že patří mi
že smím jí milostné básně psát
jsem v tom až po uši
nebudu vám lhát.
Autor Jurij Iljic, 25.09.2016
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Lůca, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dýchlo to na mne hřejivostí.. Nádherné :-)

25.09.2016 16:20:08 | Tvořilka Lenka

Děkuji :)

25.09.2016 21:29:14 | Jurij Iljic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí