Jen tebe

Jen tebe

Anotace: Jen tebe chci u sebe mít.

Jen Tebe chtějí objímat mé ruce,
Jen tebe chci u sebe mít,
Jen Tobě daruji své srdce,
Jen s Tebou chci šťastně žít.

Jen pro tebe byl bych ochoten zemřít,
Štěstím ale je,
Že můžu pro Tebe žít,
To se krásně žije.

Pro Tebe byl bych ochoten si dojít na konec světa,
A klidně zase zpátky,
Na vyjádření mé lásky nestačí jedna věta,
A ani by se to nedalo napsat do pohádky.

S tebou je všechno neuvěřitelně krásné,
Štěstí že tě mám,
No je to prostě úžasné,
Konečně pravou lásku znám.
Autor Kamen s.r.o., 12.02.2007
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Milááá...

04.12.2007 20:36:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí