Láska

Láska

Anotace: -

Láska, to je když buší ti srdeční sval,
vibrace jako by někdo snad s*** (spustil dnb basovou linku),
láska, ten pocit, když neustále na ni myslíš,
asi jak na faktury, zda-li zaplatit, promyslíš,

láska je jako když zahájíš válku,
nesníš-li uzené, nedostaneš víc párků !
láska vyčerpá víc než vykopat žumpu
nebo nasadit levhartu vakuovou pumpu,

láska tě drtí jak sbíječka výstaviště,
dojat jak kluci o přestávce - chodíce na cígo z učiliště,
láska účinkuje jak kamion koksu,
případně jak rána získaná v boxu,

láska je hypotéka s úrokama majíce neomezenou splatnost,
dá se tedy předpokládat nulová návratnost,
láska je exponenciální křivka v množině divných pocitů,
nedávajíce smysl jako dřívější rozkol husitů,

láska je komplet fast food menu se vším všudy,
pěníc jak pivo, když protřepeš sudy,
láska tě tíží jak zacpaná Jižní spojka,
znázorněna jako siamská dvojčata, tedy nerozlučná dvojka.
Autor D3dl0z3R, 27.09.2016
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetik, lukassnajdr, Lioness, Iva Husárková, Frr, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře jsem se bavil...tak tip....;-))

27.09.2016 20:31:12 | bogen

to jsem rád :)

28.09.2016 09:44:09 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí