Pro Tebe srdce mé

Pro Tebe srdce mé

Anotace: :)

Za zatopených myšlenek
v rozbouřeném moři
uvnitř i navenek
srdce mé hoří

Pomalu procházíš
houpajíc boky
snad se mnou protančíš
budoucí roky.

Na hrázi citů
v krajině bolesti
slyším část hitu
z té noci neřesti.

Na dlaních vůně
z tvých vlasů v čele
mé srdce stůně
ač cítím se skvěle.

Pomalu sžírám
tesklivou samotu
svým časem mrhám
v uličním rachotu.

Svědomí hryže
jak komár v pokoji
nebeská tíže
po pádu sokolím.

Chci se tě dotýkat
hřejivým dotekem
líbat a milovat
jediným nádechem.

Nechat pak splynout
spojení duší
nenech mě zhynout
když srdce buší
Autor Ďábel sám, 01.10.2016
Přečteno 483x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Lucucu, amazonik, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Dreamy, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pěkné.

24.01.2024 03:51:28 | mkinka

...když srdce buší,i ďáblovi to sluší. Hezká. :-)

01.10.2016 07:22:44 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí