Pokušení

Pokušení

Anotace: Nepovedená, klišé... Nechápu, že jsem něco takového vytvořila, hrozný!

Přichází pokušení, které by chtělo,
Cítit opět tvoje nahé tělo,
Odpusť, zda připadám ti nestoudná,
Touha, co chvíli víc prohloubená,
Až z kůže bych tě svlékla,
Horkost přes tebe si klekla,
Dvě srdce a obě planoucí,
Pronásledují vášeň za nocí.
Autor tyxka, 12.02.2007
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí