Né vždy se daří

Né vždy se daří

Anotace: Bez vysvětlení Polárko

Slova
deroucí se na povrch
hladinou peřeje
nepřekryvá temnota dna

smích slzí
krmí proud
hlava v dlaních

Viktória - arabeska bezkřídlá
Veritas - seká latinu poočku

Nostalgie probuzení
válící se mlhovina
jasní světlík hmyz
lesem hloubš a půl-průsvitna
Autor ricda, 07.10.2016
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí