vratné láhve

vratné láhve

Anotace: ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

letošní léto

ustlalo všem milencům
a schovalo étos

do starých kredenců

opilí z mokrých vlasů
a prolíbaných nocí
moll hraný bez souhlasů
má závrať ve tvých bocích

to léto už odešlo spát


je nevyspale unaveně šťastný
snad zase za rok bude se smát

a přijme láhve vratný

Související obrázek

Autor Akyš, 07.10.2016
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, amazonik, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se vydaří i příští léto

07.10.2016 09:51:37 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí