Tanečnice z baru

Tanečnice z baru

Anotace: i bez pout mě snadno spoutáš, je to přesně tak, jak doufáš, i když s mými city bývá někdy kříž

 

Tisíc párů očí

Jako dýně Halloweenu hoří

 jsi vzdušný vír a na stole tančíš

jako ta šelma z džunglí, tak krásně divoká

 

Tvý boky rytmy a energií hrajou

Tvý vlasy jak klasy bouří vlajou

Vím, že jedno přáni se mi splní

v týhle jinak nudný neonový síni

 je to celý přede mnou

 

Jsi ta vzácná čára z petroleje

Do které se plamen vleje

A vzduch se kolem chvěje

Už letím za tebou  

 

Dobře vím, co tvý tělo říká

když tvá pleť jako kůň v trysku se vzpíná

a prstem klesám níž

 

Nelžu, když říkám, že se mi stýská

Jako má vlastní kůže jsi mi blízká

Tak snad to dobře víš

 

Tvá láska je tak horká

Ty nejsi chladná Norka

Když prstem klesám níž  

 

I bez pout, mě snadno spoutáš

Je to přesně tak, jak doufáš

I když s mými city bývá někdy kříž

 

Na všechny struny ve mně hraješ

V mých písních nikdy nezklameš

Tak snadno to dobře víš

Teď prstem klesám níž

 

(Hanuš Šparlinek, 8.10.2016)

 

Autor Hanuš, 08.10.2016
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Frr, Lůca, jitka.svobodova, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí