ZAHRADNICE

ZAHRADNICE

Anotace: kdo by to neznal

Se zalíbením jsem sledovala

tu pnoucí rostlinu čarokrásnou

den co den, sedm a půl hodin.


Vábivá poupata otvírala,

já čekala, až hvězdy zhasnou,

pak tajně snila jsem o ní.


Schovávala své ostré trní,

jenom jí jsem se věnovala,

zbytek zahrady zemřel mi žalem.


Jediný polibek k probuzení,

chtěla jsem, aby mi za to dala,

ona však dala mi vale.


Za trest ji nebudu zalévat,

nechám ji uschnout a umdlévat.

Když nechtěla jsi se přivinout,

shnij v kompostu! - Zasadím si jinou.
Autor Miskitka, 10.10.2016
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí