Přesvěč mě...

Přesvěč mě...

Anotace: Přesvědč mě.....

Přesvěč mě...

Není to krásné? My dva...

o tom přeci každý snívá.

 

Ano, ale nic navždy nebývá

a i krásná chvilka konec mívá.

Jak užít si ji mám,

když pocity ti vyznám,

hned pusu na rozloučenou ti dám

a zas budu sám.

 

Však okamžikem žít se má,

že sknčí, o to víc vychutnat se dá.

Vždyť v tom to kouzlo má,

že teď věčná se nám zdá.

Tak zavři oči a za ruku mě vem,

nechť do svých srdcí spolu jdem.

Nech zapůsobit na sebe ten věm,

že jen právě pro tebe tu jsem.

 

Autor Pecus, 12.10.2016
Přečteno 1220x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, želvička001
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí