Další sladká sračka

Další sladká sračka

Anotace: Disspraktik Robert Brtník Copyright 2016

Sbírka: Šeď všedních dnů

Je bělostný kvítek
mladé poupátko
před tou nesmírnou krásou bych poklekl
a sklonil hlavu nakrátko

je hlubokým jezerem
nejčistčí tůní
probodává mě pohledem
a omamuje líbeznou vůní



Je svůdnou sladkostí
které nenabažím se do syta
jsme jenom lidé prostí
příní- Být s tebou do konce života

Jsi nejskvostnější dar
největší div světa
jsem šťastný, že mi dva jsme pár
po smutku je veta, jsem šťastnej jako blecha

Tvé tělo krásnější jak Afrodity
nejkrásnější prsa, křivky tvých boků
Opravdové jsou moje city
Konečně láska, místo omylů

Je nejlepší co mám To nejlepší mi dává
vyrovná se všem nádherným dámám
ráda si na zlobivou hrává

(po roce)
V tom roce ještě jedna byla
takže zase omyl
navíc ta kráva přibrala (wow změna)
ale já jsem pořád debil
Autor Disspraktik, 14.10.2016
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... hezká sračka:-)

25.10.2016 12:54:50 | roztoč_v_mé_hlavě

Tají se mi dech... Slyšeti od někoho tak vřelá sluvka.... :-)
Ach...
:-)

14.10.2016 00:42:24 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí