Láska

Láska

Anotace: Inu, prostě jen tak.

Víš dobře, že to nic neznamená
Prostě zavři oči, klekni na kolena
Na nic se neptej a prostě trp
Lehni si na postel mezi květy chrp

Víš dobře, co je to mučit kolem všechny
Raději mlč a padni mezi duchny
Dostalas peníze, tak mlč a plač
Mlč, mlč, není zač

Víš dobře, co je to rány dostávat
Rozdat potěšení, večer se vyplakat
Do polštářů s obrázky chrp v květu
Odvrátila ses zády k světu

Víš dobře, kde létají motýli
A kde muži mají ukryté touhy
Ty je nosíš v měchu za opaskem
Rozprašuješ po lesích
Autor Ravena Lupus, 14.10.2016
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: jondys, amazonik, Ormissia, Misha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí