Pokání

Pokání

Anotace: 2015 Míša Milovaná Láska...

Láska je silnější než smrt...
Láska hory přenáší...
Láska je solí života...
Láska...

V mém nitru obraz laskám...
Ach cituschopný v příběhu jak z pohádky od Andersena...
Já sám tě zaklel hadím jazykem...
Zraněná, nádherná, čistá žena...
Sám si tě vysvobodím...
A jednou v povodni tvých "ne" zazní to slůvko jež jsem zapomněl.
V něž se nedoufá...
...k tvým dveřím tě doprovodím.
Ach má paní... ...paní Božská...
Z čistoty vznešená... Chci si tě zase zasloužit.
Již jen slzy štěstí...
Již jen plnit přání...

To v duchu ryji do oltářů..
To šeptám jako modlitbu...
Za tebe prosím ať jsi šťastná a ke mně blíž...
Autor Cybermud, 16.10.2016
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Helen Zaurak, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné. :-)

17.10.2016 05:19:53 | Iva Husárková

Zní mi jak z jiného světa, možná jsi ho navštívil... nebo krásně sníš :-)

16.10.2016 12:52:54 | Helen Zaurak

Moc děkuji :-)

16.10.2016 16:53:26 | Cybermud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí