úpadek do neznáma

úpadek do neznáma

Anotace: je to svým způsobem II. část mého I.díla 'Kamarád nebo přítel?' ale tohle je zaměřené zčásti i na můj život v troskách

proč jste mi sebrali to co jsem měla nejvíc ráda?
lidi, na který se jen tak zapomínat nedá?
proč ten den musel přijít tak brzy?
proč nedokáži překonat tu krizi?
snažím se z toho dostat ze všech sil,
našla jsem si i nový cíl.
přesto se mi celý život hroutí před očima
ubíjí mě i věčnost strávená s rodičema.
obrovskou šanci jsem promrhala
celý dny proplakala…

prostě zmizel, jakoby se nic nestalo,
jenže já to tak necítím, hrozně se mi stýskalo.
'moc tě miluji' bylo poslední co mi od něj přišlo,
a pak už nic, jakoby s nim všechno odešlo.
propadlo se do neznáma…
proč???
Autor Terez..., 12.02.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí