NAŠLA JSEM

NAŠLA JSEM

Anotace: ...pro A.S.

Našla jsem, co jsem hledala – tebe.
Navenek, tak chladný jako led,
avšak uvnitř máš spalující srdce.

Tak ráda se na tebe dívám.
Jsi téměř dokonalý.
Přestože, vím, že to není pravda.
Nic víc, než iluze a sny.

Jsi nebezpečný sám pro sebe.
I tak bych se dokázala sžít,
se všemi tvými démony a neřestmi.

Přenesla bych se kvůli tobě,
i přes svou pomyslnou zeď.
Ač ti nemám víc, co nabídnout,
než své zlomené srdce.

V očích to všechno mám.
Podívej se, bez tebe zůstanu,
to co jsem – jen smutný klaun.

Jsem zamilovaná, tak tady to končí.
Láska - počátek všeho, moje krásná bolest.
Žádné polibky, doteky ani něžná slova.
Jen osamělé noci.
Autor PIPSQUEAK, 16.10.2016
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí