Tam daleko

Tam daleko

Anotace: Po dlouhe dobe zpet doma a stale spolu☺️

Rok zmizel v mlze

a my moudrejsi zdaleka 

jsme

i nejsme..

 

Prselo i 

slunce se smalo 

 

smutno i veselo

nam tam spolu bylo..

 

u more

v zime i v lete

bylo i nebylo

 

stale jen dobre..

 

Ted jsme tu

a

chladno je 

 

jen ruku v ruce

neumrzneme

 

at kdekoliv na svete

spolu jsme a

 

budeme..

 

Autor Woski, 16.10.2016
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí