Až mi bude smutno

Až mi bude smutno

Anotace: Pro hezké sny

 

Až mi bude smutno,

pošleš mi úsměv

na křídlech noci.

 

Až mi bude smutno,

svěřím své sny

do tvé moci.

 

A zatímco budu spát a snít,

se světem budou se

kouzelné věci dít.

Autor Lucucu, 16.10.2016
Přečteno 545x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, vodnař, Iva Husárková, hanele m., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí