Stačí málo...

Stačí málo...

Anotace: ...

Mysli na to, co rád Ty máš

na to, co vše mi z sebe dáš

 

Říkej mi slova potěšilá

že jsem jen já-vyjímečná a milá

 

Ruce své nechej tam, kde chceš

dělej vše, co jen uneseš

 

Tiskni mě k sobě tak

že dech mi brání

říct, že jsem chtěla býti Tvoje paní

 

Zlíbej mě celou ústy svými

nemusíš šeptat žádné rýmy

 

Nedovol, aby někdo jiný

strh mě sebou do hlubiny

 

Však stačí málo, při mně stát

a prostě mě mít tiše rád...

 

Autor JSJ, 17.10.2016
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí