Ztracený poutník

Ztracený poutník

Anotace: ...

Sbírka: Básně Nebásně

Ztracený poutník

 

 

V temné místnosti bez oken

a dveří bloudil, hledal cestu ven

a nenacházel nic.

 

Velký sen on jednou měl,

a tak s odhodláním za ním šel,

ale ten sen mu uletěl.

 

Plamínek naděje v pokoji svítil,

a tak se snažil, aby ho chytil,

jenže… nechytil.

 

V pokoji tak zůstal sám,

nikým nenáviděn i nikým milován,

tam bloudí, bloudí dál.

 

Ztracen v myšlenkách,

ztracen v životě,

ztratil cestu i cíl.

 

A až jednou nebude,

všimne si snad někdo,

že vůbec někdy byl?

 

Autor Miro Sparkus, 18.10.2016
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Barčík, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ale smutné.. přeci jen ta naděje... Tu máme každý :)

10.01.2017 09:38:43 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí