Květenství

Květenství

Anotace: když se zrodí cit

Když padala mlha a končil den
Když temná kvetla na nebi louka
Každý den jsem snila ten sen
Byla jsem sama, kdo na ni kouká

Přišel po cestě mokré, bláto a listí
Od té chvíle můj úsměv vždy čaroval
Neboj se padat, má tepna tě jistí
Přišel po cestě mokré, srdce mi daroval

Dívám se na něj, pohádka tisíce a jedné noci
Modrá loďka s modrou vodou splývá
Jeho oči krásu světa mají ve své moci
modrá loďka prázdnou duší bývá

Modrou loďkou vzhlížející do nebe
Vázou s květinou barevnou, sama sebou
Modrou loďkou cítím se být bez tebe
Vázou s květinou barevnou jen, když jsem s tebou
Autor Romísek, 19.10.2016
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí