Nadějná rána

Nadějná rána

Anotace: ...

Vítr tancuje v obilí
Proplétá se mezi ptáky
Obloha se červená
Pe ráno, nového dne začátek.

Otevři oči, podívej se kolem
Tvým očím se dostává krásy
Nadechni se čerstvého vzduchu
Začni milovat...
Nebe
Děti
Sebe
Ať už jsi kde jsi.

Zapomeň na chamtivost a zlost ostatních
Jen se jim zadívej do očí a upřímně se usměj
Vzkaž jim, že svět uděláš lepším a na cestu se dej
Udělej to bez zbytečných slov dalších...

Je dalšího dne start
Těš se z toho, co přijde
Buď šťastný
že mohl si procitnout
a že tvé oči znovu uvidí...
Nebe
Děti
Tebe
Ať už jsi kde jsi...
Autor Jurij Iljic, 19.10.2016
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Frr, Misha, Iva Husárková, jitka.svobodova, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí