Klíč

Klíč

Anotace: ten klíč uže jsem dávno ztratila ten klíč od dveří k tvým myšlenkám ztratila jsem ho v den kdy jse...

ten klíč už jsem dávno ztratila
ten klíč od dveří k tvým myšlenkám
ztratila jsem ho v den kdy jsem tě potkala
a kdy jsem se vydala vztříct prázdným doměnkám

říká se jen, osud nepřál, a jde se dál
ale to jen Adam nezvládl své zklamání
protože stejně tak, jako život, sen co se nám zdál
je jisté že jsme nemohly být svítání
Autor El.T, 20.10.2016
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Ormissia, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí